Beste leden, middels deze mail willen wij u de hoogte brengen dat enkele activiteiten i.v.m. het corona virus geen doorgaan zullen vinden:

* Van Bert Radstake ontvingen wij een bericht dat het kogelschieten op de laatste en eerste dinsdag van de maand bij Jaspers in    Winterswijk voor onbepaalde tijd is stopgezet. 

* De reewildvergadering op maandag 16 maart as bij ’t-Lohr in Voorst is afgelast.  Hier hebben de individuele reewildjagers (contactpersonen) reeds een mail over ontvangen.

* De Gemeente Oude IJsselstreek heeft is samenspraak met de WBE Wisch en de WBE Gendringen-Bergh besloten ook de natuur schoonmaak dag, welke zou plaatsvinden op zaterdag 21 maart geen doorgaan te laten vinden.

* Ook is de Fauna dag (geweien tentoonstelling van de Veluwe) op zaterdag 21 maart op kasteel Middachten in de Steeg komen te    vervallen.

* en dan onze kraaiendag op zaterdag 28 maart as. Natuurlijk weten we allemaal dat het zeer wenselijk is dat er wat gedaan wordt om de voorjaarsstand om laag te krijgen. Dat is dan voor het broedseizoen gaat beginnen. Wij zouden het op prijs stellen dat er die dag toch op kraaien gejaagd gaat worden. We kunnen dan proberen de kraaien in beweging te    houden. Wel hebben we besloten om geen gezamenlijk tableau te maken. Als u na afloop het afschot wilt registreren in het FRS krijgen we toch een mooi beeld wat die dag heeft opgeleverd. 
* de reewild show van Vereniging Het Ree Regio Achterhoek op zondag 5 april 2020 bij De Duif in Ruurlo zal ook niet doorgaan.  


M.b.t. onze ALV van donderdag 23 april zullen we t.z.t. een besluit nemen.