De WBE Gendringen Bergh was dit jaar aanwezig bij de winterfair van Varsselder Veldhunten.Onderstaand kunt u lezen wat de organisatie daar zelf over te zeggen had.

Bericht organisatie: (www.varsselderveldhunten.nl/)
Gezellig druk was het zaterdagavond tijdens de Winterfair. De Winterfair werd buiten geopend door het aanzetten van verlichting van de kerstster,  door leden van het Onze Lieve Vrouwen Gilde. Binnen was het lekker warm met een mooie combinatie van een sfeervolle wintermarkt en een prachtig winterconcert. De kraampjes waren sfeervol aangekleed en er was voor elk wat wils. Het fanfare orkest trakteerde het publiek op een gevarieerd muziekprogramma, aangevuld met passende geprojecteerde beelden. Ook popkoor Different Voices uit Gendringen zorgde voor warme klanken.  Door de verbeterde opstelling van het podium ten opzichte van de kraampjes was zowel het orkest als het popkoor ditmaal goed te horen.Fanfare St. Gregorius kan terug kijken op een uitermate geslaagde opzet van deze editie van de Winterfair.  Zij willen iedereen die aan het evenement  hebben meegewerkt hiervoor bedanken.  Het evenement zal zeker over twee jaar een vervolg krijgen.