Hartelijk dank voor de geweldige opkomst 07-09-2019 in Xanten.

Dit jaar hebben we weer een groter aantal schutters (43) mogen ontvangen, voorgaande jaar (41). Op verzoek van Schmithüsen werd de veiligheid extra onder de aandacht gebracht. Men was zeer tevreden over de relaxte sfeer en organisatie.

Toch hebben we een puntje van kritiek, bij de inschrijving hebben we 51 aanmeldingen genoteerd. Gezien het grote aantal aanmeldingen hebben we de SchiessKino een half uur langer afgehuurd. Jammer dat er schutters zonder afmelding weg bleven. Volgend jaar vooraf even een belletje als men verhinderd is.

Op ons verzoek werd koffie met heerlijke kersentaart door Schmithüsen geserveerd. De wapenspecialisten van Schmithüsen hebben ons met raad en daad bijgestaan.

Ook dit jaar hebben we weer een verloting gehouden onder de aanwezige schutters. Bennie Striekwold heeft een gebaar gemaakt van goede wil en de tweede en derde prijs verhoogd met € 10,-

De prijswinnaars kunnen binnenkort een bezoekje van de organisatie verwachten.

De trekking heeft de volgende prijs winnaars opgeleverd: 

1e  prijs  J.P.L Sluiter   Cadeau bon t.w.v. € 50,-  te besteden bij MRJ Netterden

2e  prijs  L. van Hal               ,,                      € 30,-            ,,

3e  prijs  H. Krabben            ,,                      € 20,-            ,,

Als organisatie willen wij iedereen bedanken voor het sportieve samen zijn, en hopen jullie volgend jaar weer in grote getalen te mogen begroeten.

Namens Ruben & Willie wensen we iedereen een succesvol jachtseizoen en Weidmansheil.

Met vriendelijk Jagersgroet,

Theo Pothoff