Zoals ieder jaar is een kleiduiven dag niet mogelijk zonder de leden van de commissie die deze dag met enthousiasme organiseren, waarvoor wij hen dankbaar zijn! In tegenstelling tot vorig jaar hebben wij ook van bijzonder mooi weer mogen genieten.

Qua indeling is dit jaar in grote lijnen de inrichting van vorig jaar gevolgd. Dit bleek een parcours te bieden waar zowel de ervaren kleiduiven schutter als de ervaren een uitdaging in kon vinden. Op basis van de feedback van vorig jaar is de rabbit aangepast en is er meer ruimte om deze te schieten. De tweede parcours baan werd weer volledig over het water geschoten, de kleiduif vlak over het water is inmiddels liefkozend tot ‘waterkonijn’ gedoopt.

Dit alles gebeurde onder leiding van Wapenhandelaar en erkenninghouder Harald Voskuil uit Aalten, die ook alle machines leverde, ondersteund door alle commissieleden was er wederom een prachtige schietbaan gebouwd op locatie Slootermeer. De firma Slootermeer had de catering prima in orde en bleef tot het laatste moment iedereen van alle benodigdheden voorzien.

Uitslag:
categorie A
1. Teun Vredeoor 25 treffers (tevens de wisselbeker van de WBE)
2. Theo Sloot 24 treffers
3. Rob Kamermans 24 treffers

categorie B
1. Gerrit Boomkamp 21 treffers
2. Peet Berntsen 21 treffers
3. Rody ter Vooert 21 treffers

categorie C
1. H. Smeek 18 treffers
2. F. Fontijn 18 treffers
3. J. Volman 18 treffers

Dit jaar hebben wij 67 wedstrijdschutters mogen verwelkomen, aanzienlijk meer dan de 55 van vorig jaar. Wij hopen jullie allemaal volgend jaar in grote getallen weer te zien!