Het bestuur en de Jachthoornblaasgroep van de Wildbeheereenheid Gendringen – Bergh organiseren op zondag 4 november wederom een St. Hubertusviering. Deze viering zal plaatsvinden in de R.K. Kerk St. Martinus te Megchelen. Aanvang 10.00 uur.

Ook het kerkkoor zal hieraan hun medewerking verlenen.Gekleurde beuken, dennen en prachtige geweien zullen de kerk weer een prachtige uitstraling geven. Na afloop zullen jagers en de (jacht)honden, ook deze zijn weer van harte welkom tijdens de viering, de Hubertus zegen ontvangen. Bij goed weer zal dit plaatsvinden in het Martinuspark.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie en een stevige maaltijdsoep nog even na te praten bij zalencentrum Jan ter Voert. Het wordt erg op prijs gesteld dat de jagers en drijvers in het “groen” komen.