Hierbij de uitnodiging voor het jachtschieten KNJV gewest oost-Gelderland. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 2 juni bij de fam. Colenbrander te Halle.
Dit jaar zal er ingeschreven kunnen worden vanaf 8.30 tot 9.30 omdat we zo op tijd kunnen beginnen aan de wedstrijd en een lange uitloop naar de middag willen voorkomen.(begin wedstrijd 9.30)

Dit jaar kan er weer geschoten worden zowel in teamverband als individueel. Een team bestaat uit max vier personen.
De kosten voor deze dag zijn 17.50 euro per persoon voor het rondje schieten excl. patronen
Inclusief een kop koffie.

Deze dag zal er ook de leverancier zijn van Ata arms nl, die met een aantal wapens aanwezig zal zijn om deze uit te proberen.
Voor de deelnemende schutters is er de gelegenheid om per persoon gratis tien schoten te doen met een wapen van Ata arms, deze patronen worden gratis beschikbaar gesteld door R Colenbrander.

Om deze dag nog mooier te maken zal er onder de nog aanwezige, en deelnemende schutters op deze morgen een Jacht geweer worden verloot van Ata arms twv 1029 euro. (SP hunting) Dus let wel dat deze dus niet door iemand anders kan worden gewonnen, of men moet aanwezig zijn tijdens de verloting, en hebben deelgenomen aan de wedstrijd.

Dus al met al een mooie gelegenheid om Uw schietvaardigheid te testen, een wapen van Ata arms uit te proberen,maar beter nog om er met een naar huis te gaan. Uiteraard zullen er ook een aantal prijzen zijn die U al gewend was van de afgelopen jaren.

Ik hoop U dan ook van allen in grote getalen te kunnen begroeten op de schietbaan van de fam. Colenbrander te Halle.

met vriendelijke groeten.
Eddy Luimes.