Nieuwe locatie voor jaarlijkse Reewildshow Achterhoek.

Op zondag 25 februari 2018 organiseert Vereniging Het Reewild regio Achterhoek haar 51e Reewildshow. Na 50 jaar Exel, is besloten de show nu op een centrale locatie in de Achterhoek te houden: bij cafe-restaurant de Duif in Ruurlo. Deze eendaagse manifestatie is niet alleen interessant voor de reewildbeheerder uit de Achterhoek, maar is een bron van kennis voor iedereen die affiniteit heeft met reeën.

Op 25 februari zullen de geweien worden tentoongesteld maar ook dit jaar is er daarnaast weer een programma met een aantal clinics voor de reewildbeheerder. De clinics richten zich op zaken waar iedere reewildbeheerder vroeg of laat mee te maken krijgt en wordt verzorgd door bekende namen uit de jachtwereld. Het programma is als volgt:

10.00 uur Opening door jachthoornblazers 11.00 uur Clinic: wildhygiene 14.00 uur Clinic: Ziektes onder reewild, de nieuwste ontwikkelingen. Door Dr. J.M. Rijks verbonden aan universiteit van Utrecht is samenwerking met D.W.H.C.

16.00 uur verloting

17:00 uur Sluiting

De 51e reewildshow zou niet compleet zijn zonder onze reewild gerelateerde en regionale exposanten en standhouders. Naast verschillende belangenorganisaties is er een gevarieerd aanbod van: natuurschilders, natuurfotografie, jachtbenodigdheden, jachtkleding, wijn en andere streekproducten.

De Reewildshow vindt plaats bij Café Restaurant de Duif, Groenloseweg 57 7261RM in Ruurlo van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Voor verdere informatie: VHR Regio Achterhoek info@vhr-achterhoek.nl secretariaat Bert Radstake Juttepad 1 7021 NP Zelhem