Op vrijdag 10 en zaterdag 11 november vond de vierde winterfair op Engbergen plaats. Het weer wilde in de dagen voorafgaand aan het evenement soms niet meewerken. De vele vrijwilligers moesten de regen trotseren om alles toch nog op tijd klaar te krijgen. Gelukkig was het ’s-avonds droog. Zo’n kleine 10.000 mensen hebben de wandeling van twee kilometer door het prachtig verlichte bos gemaakt. Alle kinderen kregen een staaf welke verlicht was, een mooi schouwspel al die wandelende kinderen in het bos. Een geweldig succes voor de organisatoren.

Het bos was weer een plaatje, je kon zien dat de organisatie er dit jaar weer een stapje bovenop had gedaan. Er was een prachtige route uitgezet die goed was aangegeven. De standjes stonden mooi verspreid in het bos en ook was er een kleine kermis op de parkeerplaats. Er was een pad waarbij de kleuren van de verlichting reageerde op de muziek. Men slaagt er elk jaar in om een prachtig thema te bedenken.

Ook onze wildbeheereenheid was weer van de partij. Zeer velen hebben onze stand bezocht, we hebben uitleg kunnen geven over jacht- beheer en schadebestrijding en vragen kunnen beantwoorden. De opgezette dieren in de vitrinekasten werden veelvuldig bekeken. “Is een steenmatter zo groot” nu kon men deze eens van dichtbij bekijken.
Ook hadden we een proeverij opgezet, rijst met een wildgoulash (reewild, edelhert en wildzwijn). Hiervan hebben honderden mensen gebruik van gemaakt, “het is toch wel erg lekker” een compliment voor de kok welke we bij deze graag willen doorgeven aan Partycentrum Jan Terhorst uit Netterden. Ook was er toast met gerookte ganzenborst. Een lid van onze WBE heeft de ganzenborsten gerookt, dank daarvoor. Op de laatste avond hebben we ruim 500 toastjes gemaakt.
Ook wij kunnen terug kijken op twee mooie avonden waarbij we de WBE en de jacht hebben kunnen uitdragen.
Op zaterdag 9 december zijn we ook aanwezig op de Midwintermarkt in het buurthuis in Varsselder.