Namens het Bestuur en de Jachthoornblaasgroep van de Wildbeheereenheid Gendringen – Bergh heb ik het genoegen u en uw gezinsleden te mogen uitnodigen voor de St. Hubertusviering op zondag 6 november 2016.

De viering, welke een oecumenisch karakter heeft, zal plaatsvinden in de RK kerk St. Martinus te Megchelen. Aanvang 10.00 uur. Ook het kerkkoor zal wederom hun medewerking aan deze viering verlenen. Zij zullen o.a. enkele jachtliederen ten gehore brengen. U wordt vriendelijk verzocht als jager / drijver “in het groen” te komen. Aan de drijvers wordt verzocht hun drijverstok mee te nemen. Ook de honden zijn weer van harte welkom.

Na de viering zullen de jagers, drijvers, de drijverstokken en de honden de St. Hubertus zegen ontvangen. Bij goed weer zal dit plaatsvinden in het Martinuspark, achter de kerk. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kop koffie en een stevige maaltijdsoep nog even na te praten bij Zalencentrum Jan ter Voert. De kosten voor de maaltijdsoep bedragen € 6,00.

Wij zouden u dan ook van harte willen uitnodigen en hopen u en uw gezinsleden op deze dag dan ook welkom te mogen heten.

Met vriendelijke jagersgroet
namens het bestuur en de Jachthoornblaasgroep,
Gerard Evers.